maanantai 7. marraskuuta 2016

Ei tuomita kirjaa sen kannen perusteella!

Tässä vuosien varrella olen kuullut erilaisia keskusteluja salilla ja salin ulkopuolellakin treenaamisesta. Välillä törmää todella rankkaankin arvosteluun. Olen saanut niistä myös oman osani, koska tuon liikuntaa ja sen täkeyttä paljon somessa ja puheessakin esiin. Osa on saattanut pitää treenipostauksiani jopa omahyväisinä ja ylimielisinä. Itse olen tämän hyväksynyt, mutta monia muita tiedän sanojen satuttaneen.

Jokainen meistä joutuu joskus arvosteltavaksi.
Tietävätkö ihmiset kuitenkaan kuka sinä olet ja mistä sinä tulet?

Se v****n ylipainoinen siellä salilla saattaa olla tiputtanut jo 40kg painostaan ja tuo on muuttanut koko hänen elämänsä.

Se "jalkapäivän aina skipannut" saattaa olla hän, joka on joutunut viimeisien vuosien aikana käymään läpi useamman polvileikkauksen ja koittaa nyt saada kaikin konstein jalkoihinsa takaisin voimaa.

Laiha tyttö, jonka pitäisi syödä lisää, yrittää parhaansa, mutta hänen aineenvaihduntansa vaan toimii super hyvin.

Hän kuka istuu laitteissa liian pitkään, saattaa olla väsynyt kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti, joka yrittää kaikin voimin tsempata treeninsä lävitse pitääkseen itsensä kunnossa, mutta tarvitsee jaksaakseen muutaman ylimääräisen hengähdystauon sarjojen välissä.

Vanhus salilla, joka tulee höpöttämään sinulle kesken treenisi onkin juuri leskeksi jäänyt herra. Hän on tullut salille sosialisoitumaan edes hieman ja saadakseen elämäänsä sisältöä ison menetyksen jälkeen. Saatat olla hänen ainoita sosiaalisia kontakteja päivän aikana.

Se ylimielinen pullisteleva bodari on menneisyydessä ollut köyhä. Treenin ansiosta hän on pysynyt erossa huumeista ja alkoholista. Hän ei ole ylimielinen, vaan keskittynyt.

Meissä ihmisissä on aina niin paljon enemmän, mitä näkyy ulospäin. Sen sijaan, että tuomitaan, niin koitetaan ensi kerralla nähdä asiat sen toisen perspektiivistä. <3xx,
Linda


2 kommenttia:

 1. Tää on niin totta! Koskaan ei voi tietää, että minkälainen tausta toisella treenaajalla on.

  Itse välillä miettii varsinkin salilla treenatessa kevyillä viikoilla tai pitkän tauon jälkeen et ihmetteleeköhän muut ku treenaan niin kevyillä painoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä itse tiedät, että teet oikein kun pidät kevyempiä viikkoja. Se riittää! Ei tuollaisia kannata missään nimessä pohtia! Go Pia! :)

   Poista