perjantai 25. marraskuuta 2016

Kaljaa ja sympatiaa?

Ei ole salaisuus, että naisten ja miesten ajatusmaailmat eroavat monesti toisistaan paljonkin. Siinä, missä naiset miettivät ja analysoivat joka ikisen pisteen ja pilkun, niin miehet tuppaavat hoitamaan asiat mahdollisimman yksinkertaisesti ja suoraan. Tänään jopa vitsailtiin työkaverin kanssa siitä, että naisilla on välillä jopa ihan oma kielensä, jota miesten on vaikea ymmärtää.

Itse ainakin allekirjoitan täysin, että naiset saattavat olla joskus erittäin vaikeita. Joskus vaadimme, että mies ymmärätäisi jo puolesta lauseesta, mitä tarkoitamme, vaikka itsekkään emme ole aivan varmoja mitä tahdomme ja tunnemme... tai ennen kaikkea miksi tahdomme tai tunnemme.Naiset puhuvat paljon ja kerromme parhaille ystävillemme oikeasti aivan kaiken. Suurin osa suomalaisista miehistä taas ei puhu, eikä pukahda, varsinkaan tunteistaan. (Okei, ehkä nyt hieman yleistän, myönnän!)

Muutaman kaverin kanssa juttelimme tässä yksi päivä siitä, että voivatko nainen ja mies olla ystäviä keskenään? Itselläni on muutama miespuolinen kaveri. Kaikkien heidän kanssa olen käynyt hyviä syvällisiä keskusteluja. Jokainen heistä on sanonut, että on mukava kun joku kuuntelee. Mikäli he koittavat miespuolisille ystävilleen jotain mieltä painavaa kertoa, niin vastaus on kuulemma muutamaan poikkeusta lukuunottamatta "Joo joo, mennään kaljalle!" tyylistä.Sitten taas kun rupesin ajattelemaan omia suhteitani naispuolisiin ystäviini, niin se analysoinnin määrä saattaa joskus paukkua todellakin ylitse. Välillä kaivetaan ylös sellaisia kiviä, jotka olisi ollut hyvä haudata maahan ajat sitten. Osaamme halutessamme tehdä asioista hurjan paljon monimutkaisempia, kuin ne oikeasti ovat.

Naiset ja miehet voisivat ystävinä oppia toisiltaan todella paljon, Miehet oppivat hieman naisten ajatusmaailmaa ja saavat purkaa mieltään. Vaikka todella nautin asioiden loppuun saakka puimisesta ja syvissä vesissa uimisesta, niin varsinkin viime viikkojen jälkeen olen todennut, että meidän naisten taas puolestaan olisi ehkä joskus hyvä ottaa asioita miesten tapaan hieman kevemmin ja lähteä vaan sinne kaljalle jauhamaan p*****. ;)

Iloista viikonloppua!
xx,
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti