lauantai 17. joulukuuta 2016

Asenteella voittoon!

Break dance ja minä? Ei ehkä kaksi asiaa, joita heti olisin laittamassa samaan lauseeseen. Niin kuitenkin pääsi käymään, että osallistuin yhden maailman parhaan breikkarin Johannes Hatsolo Hattusen parin tunnin workshoppiin.

Muutamia hassuja liikkeitä olin päässyt ennen tätä kokeilemaan. Kuitenkin tää oli jotain mitä halusin testata. No, ihan vaan siksi, koska elämä. Hauskaa tulisi kuitenkin olemaan, varsinkin, kun osaa hieman nauraa itselleen. Breikkiä olen ihaillut sen asenteen takia. Siitä tänäänkin puhuimme taas paljon.

Kuva. Linda Nieminen

Amatöörinä ja varsinkaan ekoilla kerroilla ei sillä ole niin väliä, että meneekö moovit oikein. Merkityksellistä on se lähdetkö joka kerta voittamaan itsesi, uskallatko kokeilla uutta, vaikka pelottaisi? Ennen kaikkea yrittäisitkö uudelleen, vaikka epäonnistuisit? Toki uusia taitojakin opittiin ja se jos mikä on mahtavaa!

Kuva; Samuli Ronkanen

Breikki battleissa asenne on se, millä voit ottaa vastustajasta suuren henkisen yliotteen. Tänäänkin workshoppi lopetettiin breikkirinkiin, jossa jokainen meistä tanssi hetken ringin keskellä. En ole se kaikista ujoin ihminen ja minullekkaan se ei ollut helppoa! Ihaillen katsoin treenikavereitani, jotka näyttivät juurikin sitä asennetta. Muutamasta heistä olen varma, että he eivät sitä olisi vielä muutama kuukausi sitten tehnyt. Arvostan tätä todella!

Viimeistään siinä kohtaa todella tajusin, että ainakaan tänään kyse ei ollut askelista, vaan siitä, että jokainen meistä otti sen haasteen vastaan ja astui rinkiin. :)

xx,
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti