tiistai 16. helmikuuta 2016

Kuinka jaksaa pitkää päivää?

Kiirettä on pitänyt. Työt ovat alkaneet hyvällä sutinalla Easyfit Vuosaaressa ja ensimmäisten yksilöasiakkaiden kanssa ollaan saatu hommat käyntiin vauhdilla. Motivaation puuttesta ei tällä hetkellä voi syyttää asiakkaita tai valmentajaa.

Päivät ovat olleet pitkiä. Meillä oli viime viikonloppuna avoimet ovet, jossa olin tietenkin menossa mukana. Siitä johtuen vapaapäiviä ei viime viikolle oikein jäänyt. Kuitenkin kun on kivaa, niin virtaa riittää. Olen myös pyrkinyt huolehtimaan muutamasta perusasiasta, jolloin energiat on kohdillaan, vaikka välillä painaisikin aamu seitsemästä ilta kahdeksaan.

Photo from ptlindabarhoumi

Uni

Kuten viime tekstiin kirjoitin vaihdoin älyvempeleet kirjaan ja tämä on todellakin auttanut. Pääsen aikaisemmin nukkumaan ja uneni on rauhallisempaa. Unta tulee yössä yleensä se optimi 7-8 tuntia. Homma on yleensä kuntosalilla tietenkin iltapainoitteista, joten välissä on ollut myös päiviä jolloin saa nukkua hieman pidempään ja heräillä aamulla tietokone töihin rauhassa.

Tauot

Yrittäjänä tietenkään ei ole olemassa "lakisääteisiä" taukoja, mutta olen pyrkinyt pitämään niistä huolen työpäivän aikana, Joskus on ollut kiireempi, mutta onneksi hengähdyshetkiä on silti löytynyt. Asiakkaiden väliin laitan aina hyvän nollaustauon, Haluan, että minulla on hyvin aikaa lopettaa tapaaminen asiakkaan kanssa ja kuunnella loppuun, mitä asiakkaallani on sanottavaa. Joskus on hyvä myös uhrata aikaa pienelle taukojumpalle varsinkin, kun koneellakin tulee jonkun verran istuttua.

Photo from ptlindabarhoumi

Omat treenit

Omat treenit ovat myös yksi, joista pidän kiinni kynsin ja hampain. Tarvitse viikottaisen endorfiini annokseni. Treeneistä ammennan mielettömästi hyvää oloa, jonka toivottavasti pystyn viemään asiakkailleni eteenpäin.

Photo from ptlindabarhoumiRavinto

Vaikka hetkittäin on ollut todella hektistä, niin olen pyrkinyt siihen, että syöminen olisi säännöllistä ja riittävää. Ilman ruokaa ainakin minusta tulee todella kärttyinen, eikä hommista meinaa muutenkaan tulla mitään. Jos siis joskus satutte törmäämään vihaiseen Lindaan, niin luultavasti se leppyy helposti kun sitä ruokkii vähän! ;)

Vapaa-aika

Vapaa-ajasta on tärkeää ottaa kaikki irti varsinkin, jos sitä on vähän. Silloin teen juuri niitä itselleni tärkeitä asioita, näen ystäviäni ja pyrin puimaan aivan muita kuin työasioita.

Photo from ptlindabarhoumi

Haluan tässä kohtaa toki kiittää myös työkavereitani keskuksella hyvästä startista! Meillä on rautainen tiimi ja suunta korkealle ylös. Yhdessä selvitään mistä vain! :)

Onko sinulla pitkiä työpäiviä? Miten sinä pidät jaksamistasi yllä kyseisessä tilanteessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti