maanantai 8. helmikuuta 2016

Choose one/Loose one

Uusi viikko on taas alkamassa! Mietitkö koskaan etukäteen, mitä sinä tahtoisit tällä viikolla saavuttaa? Itse rupesin kirjoittamaan tuossa jokin aika sitten kiitollisuuspäiväkirjaa juuri sillä periaatteella, että mitä tatoisinkaan huomenna tapahtuvan. Se on selkeyttänyt kummasti ajatuksiani! :)

Huikeiden treenien lisäksi meillä on TFW:llä käytössä myös Choose on/Loose one haaste. Haasteen ideana on joka kuukausi ottaa itselleen yksi hyvä tapa/asia lisää ja joka kuukausi luopua yhdestä huonosta tavasta/asiasta. Vuoden aikana on siis mahdollista saada itselleen 12 asiaa, jotka tekevät elämästä ainakin hieman parempaa ja luopua 12 asiasta, mitkä aiheuttavat vain pahaa mieltä. Koska lupauksia tehdään kuukausi kerrallaan, niin homma pysyy helposti käsissä, eikä muutokset tunnun kumpaankaan suuntaan liian isoilta.

Itse lupasin Tammikuussa pudottaa muutaman kilon painostani. Se onnistui! Vastaavasti halusin tilalle aerobisenkunnon kehitystä ja kyllä sekin homma omasta mielestäni meni eteenpäin! :) 


Helmikuulle lupaukseni on nukkua paremmin. Itse tiedän tarvitsevani unta sen 7-8 tuntia yössä. Kuitenkin kaikkien älylaitteiden näprääminen on viime aikoina viivästyttänyt nukkumaan menoani pahasti. Niimpä loose one listalle pääsikin älylaitteiden käyttö iltaisin. On ollut monta kertaa tilanne, kun meinaan sen puhelimen ottaa käteen, mutta sitten muistan treenikavereille julkisesti kirjatun lupaukseni ja jätän sen rauhaan. Puhelimen sijaan olenkin pitkästä aikaa tarttunut kirjaan ja muistanut jälleen, kuinka oivallinen tapa lukeminen on saada muut ajatukset pois päästä pyörimästä. Monena iltana en ole jaksanut lukea kuin muutaman sivun ennen kuin silmät alkaa lepsumaan kiinni. Aamulla olo on huomattavasti virkeämpi. :)

Mikä voisi olla sinun tämän kuukauden choose on/loose one? :)

Upeeta maanantaita,
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti