sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Joka päivä jotain uutta

Eilen tuli taas tilanne, jossa joutui sinne omalle epämukavuus alueelle. Niitä tilanteita, joissa sulla on kaksi vaihtoehtoa.. joko juokset karkuun ja jäät jossittelemaan tai sitten menet rohkeasti kokeilemaan. Saatat ehkä epäonnistua, voit nauraa itsellesi, mutta parhaimmassa tapauksessa saat itsellesi mahtavan onnistumisen kokemuksen ja voit nauraa muiden kanssa.

Lauantaina mentiin TFW-Helsingin taistelijoiden kanssa ensin brunssille Kallioon ravintola Ondaan. Ondassa tarjoillaan Perulaista ruokaa. Täytyy sanoa, että se maistui. Meitä oli mukana melkein 50. Oli siinä muutamalla muulla varmasti ihmettelemistä, kun pamahdimme paikalle. Meillä on treeneissä tapana kannustaa toisia vikoille kierroksille Vika setti huudolla. Huutoon muut vastaavat - paras setti! Vika setti oli myös ruokailussa se paras setti! :DKalliosta suuntasimme Pasilaan Comets clubille, jossa salillammekin treenaavat Reetta ja Tuomas olivat luvanneet opettaa meille Boogie Woogie tanssia. Pari itse on tanssinut pitkään ja yhdessäkin jo melkein 10 vuotta. He palaavat tässä kuussa kilpailulavoille tauon jälkeen.


En katunut pätkääkään, että menin mukaan. Jo ensimmäisistä pienistä pomppuista aistin, että tästä tulee hyvä juttu. Boogie woogie on siis pari tanssi, joten meidätkin jaettiin miesten ja naisten ryhmiin. Lähdimme opettelemaan perusaskelta ja homman edetessä muutamia kuvioita siihen perustuen. En muista taas hetkeen hymyilleeni niin paljoa, kuin tanssiessani.Vaihdoimme tanssiessa usein tanssiparia ja kaikki naiset tanssivat kaikkien miesten kanssa. Tämäkin oli todella hyvää harjoitusta; Etsiä sitä yhteistä tahtia jokaisen kanssa erikseen ja huomata, että kaikkien kanssa se lopulta löytyi. Tanssissa joutui myös menemään toista todella lähelle, mikä ei meille suomalaisille ole ehkä aina helpointa ja ominaisinta. Boogie Woogie on kuitenkin todellinen hyvän mielen tanssi, joten varsinkin tunnin edetessä sitä ei miettinyt yhtään vaan antoi mennä! :)

Kiitos koko jengille ja erityisesti siis Reetalle ja Tuomakselle. Mä uskon, että mun lisäksi moni muukin teki jotain itselleen täysin vierasta! Meidän yhteishenki ja heittäytymiskyky on kyllä jotain ainutlaatuista, vaikka itse sanonkin! :) Se heittäytymiskyky kantaa pitkälle. Joka päivä pitäisi muistaa käyttää hieman aikaa siihen, että opettelisi jotain uutta! Kun kokeilee rohkeasti, niin on jo voittaja! :)


-Linda

Alimmat kuvat sain luvan lainata ihanan NeaEmiliah in blogista. Sielläkin teksti meidän päivästämme. Käy kurkkamassa tästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti