perjantai 18. maaliskuuta 2016

Sillon kun elämä on helppoo.

Kun kaikki on hyvin on suhteellisen helppo olla onnellinen, positiivinen ja tyytyväinen. Silloin on helppo hymyillä, kannustaa toisia ja olla toisten tukena. Nämä hetket kertovat ihmisestä paljon, mutta vielä enemmän ihmisestä kertoo se, miten hän toimii silloin kun oma tilanne ei ole helpoin.

Jaksatko hymyillä silloinkin, kun oma tilanteesi on vaikeampi? Jaksatko silloinkin olla se, joka ei kaada koko taakkaansa harteilta toisen päälle? Elämässä tulee vastaa ilkeitäkin ihmisiä ja niitä tyyppejä, kenen kanssa kemiat eivät vain toimi. Jaksatko siitä huolimatta kohdella heitä ystävällisesti tavatessanne? Luultavasti he ovat juuri heitä, ketä sitä tarvitsee juuri sillä hetkellä eniten.

Photo from ptlindabarhoumi

Sama ajattelu pätee epäonnistumisiin, joita meistä jokainen varmasti elämänsä aikana kokee. Annatko epäonnistumisten ja huonompien päivien kaataa sinut totaalisesti vai ajatteletko epäonnistumiset oppimisen mahdollisuutena? Pidätkö jossain sinulle tärkeässä asiassa onnistuneita henkilöitä kilpailijoina vai motivaattoreina? Fakta on se, että kovan työn ja varsinkin muutaman epäonnistumisen jälkeen onnistuminen tuntuu entistä paremmalta.

Photo from ptlindabarhoumi

Ylipäätänsä elämän valintoja tehdessä mieti tarkkaan, ketä kuuntelet, Välillä ulkopuolisia järjenääniä on hyvä kuunnella, mutta joskus taas on parasta vaan päättää olla pelkäämättä ja seurata omaa intuitiotaan sekä intohimoaan. Niillä syntyy monesti ne hienoimmat jutut.

Aurinkoista viikonloppua! :)

Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti