sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Lapsi on terve kun se leikkii.. ja niin on aikuinenkin!

Olipa aikamoinen lauantai! Salimme porukalla menimme pomppimaan jokin aika sitten Helsingin Pitäjämäkeen avattuun trampolinipuisto Rush Helsinkiin. Olin kuullut ja nähnyt kuvista puiston olevan iso, mutta vau! Kun pääsimme perille ja näin paikan aivan livenä, niin silmäni todella kirkastuivat pikkulapsen lailla. En olisi malttanut millään odottaa.. halusin tonne, tonne tonne ja tonne!

Ilta oli Rush Helsingissä tällä kertaa K18. Paikalla oli DJ soittamassa viimeisimpiä hittejä. Hohtovalaistus ja meidän porukan valkoiset paidat ja valoissa hohtavat neonväriset kasvomaalaukset kruunasivat kaiken. Tunnelma oli aivan kirjaimellisesti katossa. Lähetin kavereillenikin pienen videopätkän meiningistä, niin sieltä tuli kommenttina: "Bileet! :D " Sitä ne todellakin olivat! :)Mä tiesin, että meidän salin porukka osaa heittäytyä aivan varmasti, sillä sitä vaaditaan joka ikisissä treeneissäkin meiltä jokaiselta. Oli huippua nähdä muitakin aikuisia leikkimässä. Nykyään kun tuntuu, että lapsenakin täytyy olla jo aikuinen ja leikki-ikä loppuu aivan liian aikaisin, Se niin kutsuttu lapsenriemu oli löydetty selkeästi uudelleen ja se loisti todella kauas ja yhtä estottomasti kuin lapsilla.Jos mietitään tätä liikuntasuorituksena, niin se todellakin oli tehokas. Itse olin aamulla treeneissä ja silti jaksoin helposti pomppia 1,5h eikä tuntunut missään juuri sen takia, koska homma oli niin kivaa. Kaverilla oli mukanaan sykemittari ja taisi tuossa ajassa palaa noin 700kcal :DLeikkiminen tekee meille jokaiselle aijoittain todella hyvää. Emme lopeta leikkimistä, koska tulemme vanhoiksi vaan tulemme vanhoiksi, koska lopetamme leikkimisen.

Tämä oli vasta alkua! Loistavaa, että tälläisiä mestoja on perustettu!
Rush on paikka, jonne pitää ehdottomasti päästä uudestaan!! Kiitos illan mahtavalle seuralle. Tilanne oli jälleen kerran täysin #hallussa!

Leikkisää sunnuntaita,
- Linda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti