maanantai 2. toukokuuta 2016

Naisyrittäjät

Facebookissa toimii aktiivisesti ryhmä nimeltä naisyrittäjät. Eilen jotenkin heräsin siihen, kuinka hyvää keskustelua ja kuinka poikkeuksellisen hyvällä tavalla siellä käydään. Kokeneemmat yrittäjät auttavat oitis uusia. Alkuvuosi on ollut täynnä kyselyitä veroilmoitusten täytöstä ja viisammat ovat jaksaneet kysymyksiin vastata kerta toisensa jälkeen. 
Siellä on ollut myös surullisiakin tarinoita niistä yrittäjyyden varjopuolista. Toiset ovat tsempanneet kuopasta ylös heitä, ketkä ovat kaatuneet. Minusta tämä on ihailtavaa. Päätin, että kerrankin sanon positiivisen palautteen ääneen ja niimpä aamu varhaisella ennen töitä raapustin seuraavan kirjoituksen:

"Hei ihanat naiskollegat! Toivottavasti kerkesitte töistä huolimatta edes hieman nauttimaan Vapusta! Hymiö smileAina välillä unohtuu sanoa ne positiiviset palautteet ja ajatukset ääneen, joten päätin kirjoittaa heti, ennen kuin jää.
En ole itse ollut mitenkään kovin aktiivinen tässä ryhmässä, mutta silmiini on jotenkin pistänyt tämän ryhmän autous ja auttamisen halu. Kaikki jakavat sen, mitä tietävät ja vastaavat toisille avuliaasti neuvoen. Tänne jotkut jakavat selkeästi niin suurimmat ilot ja surut! Kukaan ei ajattele toisia kilpailijoina, tai ainakaan mollaa. Yhteistyön voima on ymmärretty, eikä valitettavan monista toisista ryhmistä tuttua somevihaa ole ollenkaan.
Näitä juttuja on oikeasti kiva lukea, koska taloudellisesti haastavista ajoista huolimatta yleisvire on toiveikas ja ihmisten intohimo tekemäänsä työtä kohtaan näkyy. Täältä myös aloittelevana yrittäjän oppii paljon!
Haluankin kiittää teitä kanssa naisyrittäjät. Jatketaan juuri tällä linjalla toisiamme tukien! Yhdessä olemme vahvempia ja teidän asenteella menestys on ennemmin tai myöhemmin taattu! "Hymiö smil "
Hymiö smilTsemppi halaukset ja myötäisiä tuulia uuteen viikkon! Hymiö heart 
Päivän aikana kirjoitus sai melkein 250 tykkäystä ja lukuisia kommentteja. Moni kommenteista kiitti minua ihanasta kirjoituksesta, jolla aamu alkoi hyvin ja josta sai voimaa. Kirjoitus tuli kuulemma juuri oikealla hetkellä.


Teksti herätti niin paljon huomiota, että en voinut olla häkeltymättä. Se tuskin kertoi siitä, että olisin jotenkin erityisen hyvä kirjoittaja. Eniten se mielestäni kertoo siitä, kuinka paljon meistä jokainen tarvitsee kannustusta. Sitä vahvintkain tyyppiä pitää välillä halata ja kertoa kaiken olevan hyvin. Pienyrittäjillä tämä saattaa korostua siksi, koska he tekevät monesti töitä aivan yksin.

Lopetin yllä olevan tekstini: "Jaksakaa uskoa, älkääkä koskaan antako periksi. Ikinä ei saa katua sitä, mikä on joskus tehnyt onnelliseksi!" ja siihen on hyvä lopettaa tämä postauskin.

-Linda


Hymiö Hymiö smile

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti