lauantai 14. toukokuuta 2016

Vika setti, paras setti!!

TFW:llä  meidän vika setti on aina paras setti. Sen annetaan kuulua. Viimeistä sarjaa ennen kajautetaan ilmoille huuto: "VIKA SETTI!" johon kaverit vastaavat "PARAS SETTI!"

En ollut aikaisemmin miettinyt tätä sanontaa sen kummemmin. Ajattelin sen olevan vain kannustamista, josta haetaan voimaa niihin kaikista vaikeimpiin toistoihin. No, on se sitäkin, mutta eilen kuulin sen todellisen merkityksen, joka itseasiassa pyöri päässäni koko loppu treenin ajan.


Viimeinen setti on paras setti sen takia, koska se on meidän viimeinen mahdollisuus tehdä sitä asiaa (ainakin sillä kertaa). Se on viimeinen mahdollisuus tehdä itsestämme jälleen piirun verran vahvempia ja parempia. 

Minusta tässä on täysi järki. Kun teet asioita, niin tedään ne kerralla kunnolla ja parhaalla mahdollisella tavalla, koska siitä seuraavasta mahdollisuudesta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta. Yleensä se tulee, mutta jos joku kerta ei tulekkaan, niin ei tarvitse jäädä niin hirmuisesti harmittelemaan, kun on käyttänyt sen ensimmäisen mahdollisuutensa oikein.

Treeneissä meillä on usein 3-4 settiä, mutta elämässä meillä on vaan tämä yksi setti ja jos se on se PARAS SETTI, niin silloin se riittää loistavasti :)

Parasta viikonloppua!

- Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti