torstai 21. heinäkuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaa, niin myös kesäleiri!

Meninkin sitten eilen sanomaan, että ei tullut niitä tunteenpurkauksia. Tänään se nimittäin sitten koitti... Aamun meditaatiossa tunsin heti salusta saakka palan kurkussani. Teimme hiljaa mielessämme mielikuvaharjoittelua positiivisilla asioissa täytetystä ympyrästä, jota katselimme niin ympyrän sisältä, kuin sen ulkopuolelta. En edes tarkkaan tiedä mitä tapahtui, mutta pikkuhiljaa kyyneleet kohosivat silmiini. Kyyneleet ovat onneksi hyvästä ja en minä surullinen ollut, päinvastoin.

Meditoinnin jälkeen Jarno veti meille hyvän jooga flown, jossa ajatukset sai sopivalla tavalla taas muualle, mutta positiivisen olon pidettyä yllä. Loppuun tuli muutama haaste asana, joita pääsimme kokeilemaan. Yes, I nailed it! .. ainakin jotenkin! :DJoogan jälkeinen Ville Oinosen tunti kulki nimellä contemporary moves. Tutustuimme liikkeiden eri muotoihin niin seisten, kuin maassakin. Koitimme saada liikkeeseen flowta ja rentoutta. Ville tosiaan pääsi puhumaan lempi aiheestaan ja sen kyllä huomasi pitkälle! :)

Mikko Paunonen jatkoi viikon toisella Functionality tunnilla. Pääsimme kokeilemaan, kuinka mm. silmiä liikuttelemalla voimme saada lisää liikkuvuutta ja muutamaan tiggerpistettä mobilisoimalla voimaa lisää jalkoihin :D Huikeeta settiä!Leirin ohjelmassa luki päätökseksi salaperäinen special class :D Eilen meitä pyydettiin ottamaan mukaan jotain bling bling/ gansta tyylistä asustetta. Eilen leirillä näin Maria Huhtisen, jota olen seurannut somen maailmassa ja tiesin, etät hän opettaa Hiphop tyylisiä tansseja Tukholmassa. Itse siis pukeutumistyyli pyynnön jälkeen osasin laskea yhteen yks+yks! ;) Leirin siis räjäyttikin loppubileet ja Hiphop tanssitunti! :) Huhhuh, ei olis paremmin voinut päättyä!Jarno pyysi meitä viikonaikana monta kertaa kirjaamaan ylös ja miettimään leirin juttuja. Mitä leiriltä meille jäi käteen? Itselleni leiriltä jäi monta uutta tuttavaa, pääsin viettämään aikaa ja halaamaan vanhoja tuttuja. Sieltä jäi myös monta leikkiä ja asiaa, joita varmasti aion hyödyntää asiakkaideni ja tulevien pienryhmieni kanssa. :) Suurimpana kuitenkin varmasti se, että muistin vaihteeksi pysähtymisen merkityksen. Ajoittain on hyvä stopata itsensä ja oikeasti kysyä itseltäänkin, että missä mennään. Kuten eilen sanoin, niin se ei ole helppoa, mutta ehdottomasti arvokasta. Lisäksi jokainen ohjaaja vahvisti olemuksellaan sitä faktaa, jonka olen jo ajat sitten tiennyt: Kun puhuu sydämestään, niin se resonoi muillekkin.
Kiitos leiristä järjestäjä Jarno Härkönen, muut ohjaajat Mikko Paunonen, Ville Oinonen, Maria Huovinen, Joosua Visuri, Juho Kuusisaari, Aaro Helander, Ulrika Lillsunde, Sami Hoikko ja Meri Mort! Kiitos leiriläiset! You made my week! <3 :) Ensi vuonna tavataan! ;)

Kuvat: @jarnohärkönen @virpinummela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti