maanantai 25. heinäkuuta 2016

Olet sitä, mitä uskot olevasi!

Viikonloppu meni treenien osalta täysin levätessä leirin jälkeen. Hyvä niin, sillä lepoa se todella kaipasí. Vaikka monikaan tunti leirillä ei varsinaisesti tuntunut kovin raskaalta niin silti aina uuden tyyppinen liike aiheuttaa kropalle uutta ärsykettä ja se kuormittuu eri tavalla.

Tänään oli kuitenkin aika palata tositoimiin heti aamutreenien muodossa. Menossa on vielä PR viikko, joten sopivaa jännitystä ja päättäväisyyttä oli ilmassa! Upeiden PR suortusten jälkeen päällimmäisenä mieleeni jäi kuitenkin päivän motivaatiotarina. Tarina kertoi Intiasta ja siellä elävistä elefanteista, joilla ihmiset saavat ratsastaa.

Instagram media ptlindabarhoumi - ! 😍 #sea #summer #kotka #visitkotka #visitfinland #parastajustnyt #kesäkesäkesä


Elefantit ovat ohuen narun päässä, joista niitä ohjataan. Minkä takia iso eläin sitten pysyy ihmisen ohjailtavissa noin heppoisessa otteessa? Tämä johtuu siitä, että ne ovat pienestä pitäen ehdollistettu siihen touhuun. Pienenä heidän voimansa eivät riittäneet riuhtaisemaan itseään irti tuota ohuesta narusta, joten isonakaan elefantti ei usko voimiinsa ja siksi ei osaa rimpuilla vastaan.

Kuinka usein meille ihmisille käy näin? Itse ainakin voin todella samaistua näihin elefantteihin. Kun tarpeeksi huudetaan, että ei susta ole mihinkään, niin lopulta siihen uskoo. Luojan kiitos tämä toimii myös toisinpäin! Kun sinulla on tarpeeksi jengiä ympärillä vakuuttamassa, että kyllä sä voit, niin sä todellakin voit! Onneksi olen vihdoin löytänyt ne ihmiset, jotka kertoivat minulle, miten tuosta narusta pääsee irti! :) Tavoitteenani varsinkin PT ammatissani on tietenkin olla tämä ihminen mahdollisimman monelle!

Instagram media ptlindabarhoumi - What if you fly? 😘 #quoteoftheday

Halusin myös jakaa tarinan kaikille vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville. Et tarvitse narua pitääksesi ohjat käsissäsi, sanasi riittävtä. Sinulla aikuisena on mielettömän tärkeä rooli siinä, millainen pienestä elefantista kasvaa isona. Haluatko, että muut ratsastavat hänellä vai saako hän olla vapaa ja vahva itsensä? Saatko hänet uskomaan täysillä unelmaansa ja siihen mitä kaikkea hänestä voi vielä tulla!?

Rakkaudella,
Linda xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti