keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kuka sinua ohjaa?

Elokuu on alkanut. Osalla meistä loma on meneillään, mutta suurin osa on tainnut tämän viikon alusta palta jälleen töiden ja arjen pariin. Kun kuuntelin kavereitani ja Facebookin etusivuni täyttyi "Niin se loma loppuu, huomenna töihin :( " ja "Huominen töihinpaluu ei kiinnostaisi pätkääkään.. " tyylisistä päivityksistä, niin en voinut olla miettimättä..

Mikä sinua ohjaa? Kuka sanelee sinun päätöksiäsi? Mikä on sinun syysi herätä aamuisin ja saatko mennä tyytyväisenä nukkumaan? Lapsuuden haavekuvien ja - ammattien eteen on tullut elämä.
Maanantaina menemme töihin muun massan mukana ja odotamme perjantaita. Viikonlopun voimme elää ja olla jotain aivan muuta, kuin sitä massaa, kunnes koittaa jälleen maanantai.Muutoksia tehdessä moni jumittuu heti lähtötelineisiin kuvittelemalla, että muutosten täytyy olla hirveän isoja. Ei, pienetkin muutokset auttavat. Vähennä hieman ylitöitä, liiku hieman enemmän ja syö hieman terveellisemmin ja auta lähimmäistä sekä vähemmänkin tuttuja. Toki kannustan myös isompiin muutoksiin. Ota vuorotteluvapaata ja lähde matkalle tai tee jotain muuta, mistä haaveilet!

Laastarin repäisyn lailla alussa muutokset voivat kirpaista kovaakin. Uskon kuitenkin, että aika harva on joutunut unelmiensa tavoittelemista katumaan. Omasta mielestäni "Hups!" on parempi kuin "Mitä jos?" Itse olen aina halunnut olla se mummo, jolla vanhainkodin keinutuolissa on paljon tarinoita kerrottavanaan. :)

Ok. Lets do this! ✌️ #gym #gymlife #personaltrainer #workworkwork #easyfitvuosaari #easyfitelämää #töissä #keskiviikko
Liian monta kertaa elämä on näyttänyt, että tämän tarinan loppu saattaa olla huomenna tai viikon päästä. Olisitko silloin tyytyväinen elämääsi vai tyytynyt elämääsi? Vain tämä päivä on meille luvattu.

xx.
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti