torstai 11. elokuuta 2016

Hyvänolon hoitohuone

Lämpö ja rauha olivat ensimmäiset sanat, mitkä tulivat mieleeni, kun astuin reilu viikko sitten kauneushoitola Hyväolon hoitohuoneeseen sisälle, Vuosaaren Aurinkolahdessa merenrannalla sijaitseva paikka oli loistava hetken hemmotteluun. Olin menossa elämäni ensimmäiseen kasvohoitoon. En tiedä miksi en ole aikaisemmin kasvohoidossa käynyt. Kai olen jotenkin ajatellut, että en raaski tai jopa alintajuntaisesti miettinyt, että en ansaitse sellaista.Hoidon teki ihana Anne. Aluksi hän kyseli paljon ihonhoito tavoistani. Niitä ei oikeastaan ollut. En hirmuisesti käytä kosmetiikkaa, joten usein pelkkä vesipesu on ollut ratkaisuni.

Nimesimme hoidon "loppukesän virkistäväksi hemmotteluhoidoksi" Koska minulle minulle ei aikaisemmin oltu minkäänlaisia hoitoja tehty, lähdimme hyvin varovaisesti liikkeelle, Näin saisimme tietää, kuinka ihoni reagoisi. Ensin Anne puhdisti ihoni. Tämän jälkeen sain kasvoilleni höyryä avaamaan ihohuokosia. Epäpuhtaudet otettiin pois ultraäänellä.


Ultraäänen jälkeen sain kasvoilleni vielä naamion. Koko hoidon kruunasi suorastaan taivaalliselta tuntunut kasvohironta. Makasin transsissa aivan hiljaa koko hieronnan ajan. Taustalla soi hiljainen ja rauhoittava musiikki. Loppuksi vielä kosteuttavaa voidetta ihoon ja olo oli kuin uudelleen syntyneellä. 

Anne antoi vielä minulle kotihoito-ohjeita. Hän totesi ihoni olevan hieman pintakuiva. Kotiin viemisiksi sain pienen näytteen voiteesta, jota hoidossakin oli käytetty. Lisäksi sain kehoituksen muistaa hellällä kuorintavoiteella kuoria ihoani aina säännöllisin väliajoin.


Tulin suoraan hoidosta töihin. Pyysin työkavereitakin kokeilemaan posken ihoani, sillä se oli oikeasti pehmeä, kuin vauvanpylly! :D Kokemuksena kasvohoito oli mielenkiintoinen ja todellakin rentouttava. Enää en mieti ansaitsenko aina välillä. Jokainen nainen ansaitsee! :) Iho oikeasti tuntui hengittävän huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Iho myös kirkastui enemmän, mitä osasin odottaa! :)

Vielä elokuun ajan Annella on päiväaikoina -15% alennus normaalihintaisista kasvohoidoista! Joten varsinkin Itä-Helsingissä asuvat napatkaahan omanne! Tästä ammattitaidosta kannattaa tosin kyllä raahautua nauttimaan hieman kauempaakin! ;)

Pitäkää itsestänne huolta,
xx  Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti