maanantai 31. lokakuuta 2016

Liikkeen kautta liikkuvuuutta?

Eilen oli hassu fiilis kropassa. Treenit maximi viikon jälkeen tuntuivat kropassa. Kuitenkin hyvien unien ja rauhallisen aamun jälkeen fiilis oli loistava ja teki mieli saada kroppaa liikkelle. Koska tänäänkin on treenipäivä, niin piti tarkkaan miettiä mitä voisi tehdä. Sitten keksin sen!

Kollega ja ystäväni Jarno Härkönen on avannut vajaa kuukausi sitten uuden Yoga&Movement Centerin Espooseen. Avajaisviikon hulinoista huolimatta en ollut päässyt vielä käymään siellä. Huomasin, että siellä meni Jarnon vetämä Kehonpainoharjoittelu - Liikkuvuus tunti sunnuntai-iltaisin! Täydellistä!

Olen tainnut ennenkin sanoa, että liikkuvuus ei ole minun vahvuuksiani. Siitä tulee kuitenkin huolehtia, sillä mikäli emme ole tarpeeksi liikkuvia se voi altistaa kivuille ja vammoille. Joissain kehonpainoliikkeissä selkeästi näkee, että voimaa olisi, mutta liikkuvuusrajoitteiden takia ei liikettä pysty tekemään. Tosin sitten on myös se toinen ääripää. Liikkuvuuttahan saisi runttaamalla varmasti lisää, mutta mikäli liikkeessä ei ole hallintaa vammojen riskit ovat jälleen suuret.Tunnilla keskityimme alakropan liikkuvuuteen. Tunnin jälkeen jalat tuntuivat aivan kuin uusilta! :) Liikkuvuusharjoittelussakin tulee muistaa edetä tarpeeksi maltillisesti. Mikäli teet aina liikkeitä naama irvessä, niin että sattuu s********, ei se varmasti motivoi sinua jatkamaan harjoittelua. Sen sijaan, jos maltat edetä hieman hitammin voi liikkuvuusharjoittelusta tulla oiva rentoutumiskeino rankempien treenien oheen. :)


Itselleni paikka jossa treenataan vaikuttaa treeniin aika paljonkin. Yoga&Movement center oli todella kodikas ja piristävän värikäs. Jarnon lisäksi salilla ohjaa muita alan huippuja, joiden voin taata osaavan hommansa. Ohjaajien kuvat olivat heti ulko-ovella seinässä toivottamassa kävijät tervetulleeksi! :)


Yoga&Movement centeriin on myytävissä niin kk kuin kertakortteja eli ei tarvitse sitoutua vuosiksi. 15.11 saakka pääset kaverin kanssa treenaamaan yhteishintaan 20e! Voit käydä katsastamassa laajan tuntivalikoiman täällä. Jos siis etsit monipuolista treeniä Espoosta, niin tää on place to be! Tutustumaan kannattaa ehdottomasti mennä vähän kauempaakin! Mä luulen, että tää ei jäänyt mun ainoaksi sunnuntain seikkailuksi, sillä Helsingistäkin menee bussi melkein suoraan centerin ovelle! :)

Pidetään kropastamme huolta ja kuunnellaan kehoa! <3 Nyt on oikeasti mahtava olo lähteä uuden viikon treeneihin!

xx, 
Linda

PS. Jarno olen todella ylpeä sinusta. Paikka oli juuri sinun näköinen!

2 kommenttia:

  1. Liikkuvuuden ja kehonhuollon harjoittelu tekisi kyllä itselle tosi hyvää! Välillä ihan arkipyöräillessäkin huomaa, että on ihan jumissa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Kun sitä vielä oikeasti oppii tekemään rauhassa niin se on hyvää harjoittelua myös pääkopalle! :)

      Poista