keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Insideout escape games

Easyfitin vieressä on hotelli, jossa sijaitsee Insideoutescape, joka järjestää siis room escape pelejä. Olin haaveillut pääseväni tuonne niin kauan kun vastaavanlaiset pelit ovat suomessa olleet. Jokin aika sitten sainkin idean, että mennään TFW:n #taistelijatvapaalla porukan kanssa sinne! 

Lyhyesti room escapessa on kyse siitä, että ryhmä teljetään huoneeseen, jossa on erilaisia arvoituksia ratkaistavana. Kun kaikki huoneen sisältämät tehtävät on suoritettu, löytää avaimen jolla huoneesta pääsee ulos. Hirmuisesti en huoneista voi paljastaa, jotta teillä muillakin on mahdollisuus saada se elämys minkä me eilen koimme, mutta tehtäviä oli laidasta laitaan. Vuosaaren pisteessä on kolme erilaista huonetta, joista on aikaa paeta yksi tunti.

Instagram media ptlindabarhoumi
Kuva: SC Neaemiliah

Meidän porukassa oli eilen yhteensä 14 ihmistä ja päädyimme siihen, että arvomme tiimit ja huoneet. Meitä tultiin hakemaan tiimi kerrallaan aulasta: "Osa teidän porukasta etsi baaria.. Missä se vois olla?"  "Ei oo meidän porukkaa..." Kunnes tajusimme, että aaa.. peli oli alkanut! Baari viittasi tietenkin The bar of monsters and madmen huoneeseen. Toinen huone oli vaikein The Ministry of future investments. Itse olin tiimissä, joka meni Sensation, escape from reality -huoneeseen. 

Alussa tiimimme oli todella hukassa siitä, mitä meidän piti tehdä. Ensimmäisessä huoneessa meillä meni aikaa, mutta vihdoin onnistuimme selvittämään toiseen huoneeseen. Siellä jokaiselle löytyikin sitten omat tehtävänsä. 10 minuutin välein sai pyytää vihjeitä ja käytimme nämä häikäilemättä hyväksi. Tehtävä tehtävältä, lukko lukolta tunsin, kuinka adrenaliini nousi ja ajan loppumisen pelko hiipi puseroon. Lopulta yhdessä kuitenkin selvisimme ulos elävinä! Aikaa jäi jäljelle noin 2 minuuttia. 
Mä uskon vahvasti, että yksi tärkeä syy sille, että onnistuimme oli juuri tiimityö. Sitä helpotti varmasti paljon se, että TFW:llä me teemme treenit oikeastaan pareittain toisiamme tukien.

Paikkana Insideout escape Vuosaari oli mahtava ja vetäjät todellakin osasivat roolinsa. Hirmuinen hinku on mennä pelaamaan kaksi muutakin huonetta ja käydä myös katsomassa heidän Kallion toimipiste. Kokemus oli mielettömän hauska ja pelin aikana ei kyllä kerennyt ajatella yhtään mitään muuta. Voin ehdottomasti suositella hyvällä kaveriporukalla synttäreiksi, polttareiksi sekä työporukoille juuri sitä tiimityötä opettamaan! Tosin pieni varoituksen sana... meidän porukassa olleet parinkunnat eivät halunneet tosin olla samoissa tiimeissä ;) :D 

Instagram media ptlindabarhoumi - Ihan mahtava päivä sai mahtavan päätöksen tässä mahtavassa porukassa! 😊 Käytiin @insideoutescape pelaamassa! Homma oli sielläkin #hallussa 😊👌🏻😜 #innostu #joo #hyväljengil #taistelijatvapaalla

Lopussa otettiin tietysti ryhmäkuvat niin tiimeittäin kuin koko porukastakin. TFW:llä otetaan siis joka treenin jälkeen myös loppukuvat ja kuvanottohetkellä huudetaan jeetä niin lujaa kuin ikinä pystyy. Niin meidän tiimi teki tälläkin kertaa ja onnistuttiin pelästyttänmään yksi pelin vetäjistä! :D

Kiitos Insideout escape Vuosaari ja tottakai #taistelijatvapaalla porukka kun sain tämänkin kokemuksen jakaa kanssanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti