lauantai 18. kesäkuuta 2016

SUPpailua!

#Taistelijatvapaalla jengi pääsi eilen jälleen vauhtiin! Ihana Nea-Emilia oli järjestänyt meille mahdollisuuden kokeilla SUPpailua Töölönlahdelle SUPFinlandin pisteellä. Aamulla näytti siltä, että kuinka reissun käy, mutta päivän aika aurinkokin kaivaitui esiin ja pääsimme lahdelle hyvässä säässä.

Itse olen käynyt muutaman kerran aikaisemmin harrastamassa kyseistä lajia. Joka kerta se kesän ensimmäinen SUPpailu jännittää ja niin nyttenkin! Saimme kuitenkin SUPfinlandilta hyvät ja lyhyet ohjeet melomiseen. Laudalle pääsyn jälkeen tilanne raukesi nopeasti ja pystyi rentoutumaan! :)


Töölönlahti on yleensä aika tyyni, joten siinä SUPpailun aloittaminen on helppoa. Me lähdimme kuitenkin porukalla melomaan sillan ali Hakaniemeen ja Kaisaniemeen päin. Siellä puolella kannattaa varautua siihen, että laivoja tulee vastaan ja ne tuovat aaltoja mukanaan. Onneksi laivat osaavat jo hyvin ottaa SUPpailijat huomioon ja hiljentää tahtia satamaa lähestyttäessä! :)


Kuva: SC Annikatii

Meitä oli paikalla 10. Yritettiin ottaa lautojen päällä yhteiskuvaa muutamaan kertaan, mutta ei se onnistunut. Nea-Emilia taisi saada parhaimmillaan seitsemän kuvaan samaan aikaan. Naurua ainakin piisasi. TFW:llä heitetään paljon ylä-vitosia ja meidän miesvahvistukset kehittivät tähänkin oman SUPpailu versionsa: "Melafemman" :D

 Kuva SC: Neaemiliah

Takaisin laiturille saavuttaessa jalat olivat hyytelöä. Paikan henkilökunta kertoi tämän olevan ekalla kerrralla varsin luonnollista, kun jännittää niin paljon jaloilla. Toisella kertaa pystyy olemaan jo luonnollisemmin, eivätkä jalatkaan siis kipeydy, Kyllä SUPpailua jonkunlaiseksi treeniksikin voi sanoa. Kyllä kauhoessa töitä joutuu tekemään, vaikka sitä ei sillä hetkellä ajattele!

Kuten itse olen aikaisemmin sanonut, niin vesi on itselleni todella rauhoittava elementti ja sen takia SUPpailu loistava kesälaji. Aion varmasti ottaa tavoitteeksi nousta laudalle ainakin pari kertaa vielä tämän kesän aikana! :) Olen myös haaveillut SUPjoogasta eli joogaamisesta lautojen päällä! :D Siinä on sitten jo suurempi veteen molskahtamisen vaara! Tosin kauniina kesäpäivänä ei liene kovin vaarallista, vaikka uimassa tulisikin käytyä :D


Kiitos jälleen #taistelijatvapaalla ja iso kiitos SUPFinland! Töölönlahdella tavataan! :)

- Linda 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti