sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäjuhlat part 2.

Mistähän sitä oikein taas aloittaisi tämän kertomuksen. Niin mahtavia hetkiä oli koko eilinen ilta täynnä, että vieläkään ei voi oikeasti tehdä muuta kuin hymyillä. Valehtelematta ilta oli yksi parhaista ikinä.Treenien jälkeen kesäjuhlat jatkuivat siis TFW Helsingin salilla. Ohjelmassa oli yleistä oleilua, toisiin tutustumista, tanssimista sekä muutamia ohjelmanumeroita. Ei tarvinnut ohjelmaa etsiessä lähteä kovin kauas kalaan, kun salin sisältä löytyy huikeita talentteja, ketkä halusivat tulla meitä viihdyttämään. 

Ensimmaisenä ohjelmanumerona ihana Emmi oli tehnyt Vicky Rostin - Oon voimissain lauluun kuntosaliin ja erityisesti meidän saliin liittyvät sanat. Omakustanteellaan läpi lyönyt ja juuri levytyssopimuksen allekirjoittanut Mikko Harju vastasi ohjelman jatkosta. Meinas siinä - Mä olen tässä - biisin kohdalla ainakin meikäläisellä ihan tulla tippa linssiin. Huonommaksi ei jäänyt Tuomas Kauhasen keikka, jossa koko jengin voimin todellakin nostettiin paidat kattoon!

Instagram media ptlindabarhoumi

Instagram media ptlindabarhoumi

Instagram media ptlindabarhoumi

Ikään kuin huipennukseksi saimme kunnian kuulla, kuinka TFW Helsingin perustaja Hatsolo luki alun kirjastaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Hän palasi siinä breikki uransa huippukohtiin. Alustus loppui sanoihin: "battle on alkanut", jonka jälkeen suorastaan räjähti ja TFW:n coachit, joista osa myöskin opettaa breikkiä esittivät taitojaan. 

Missään vaiheessa tunnelma ei todellakaan päässyt latistumaan. Tästä vastasi DJ Mista S ja koko illan auki ollut oma baari, missä baarimikot huolehtivat boolimaljan täytöistä ja valmistivat drinkkejä pyynnöstä. Jotta homma ei mennyt pelkäksi juomiseksi oli pihalla Street Gastron ruokakoju. Nam!!!

Instagram media ptlindabarhoumi

Vaikka kieltämättä väsymys on tänään hieman vaivannut, päivä oli todellakin sen arvoinen! Tuntuu, että sisällä pyörii miljoona tunnetta. Katsotaan missä vaiheessa tän kaiken hauskan oikeasti pystyy sisäistämään. Unohtumaan ilta ei pääse varmasti piiiiiiitkään aikaan!

Kiitos kaikille, jotka teitte illasta unohtumattoman!
Kiitos TFW Helsinki! :) Ootte aika <3

- Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti