maanantai 20. kesäkuuta 2016

"Mulla on enemmän potentiaalia kehittyä.."

Jostain syystä olin tänään aamulla 4.30 pirteä kuin peipponen. Tuli mieletön halu treenaamaan. Mun piti osallistua tänän vasta lounastunneille, mutta olinkin sitten klo.6.30 rivissä TFW:llä valmiina leuanvetoihin, joka on tämän kuukauden toinen pääliike voimatreeneissämme. 

Leuanvedot eivät todellakaan ole helppoja. Itse tykkään kyllä liikkeestä, mutta välillä turhauttaa, koska tuntuu, että siinä ei mene eteenpäin ollenkaan. En ilmeisesti ole yksin ajatusteni kanssa, sillä muutama muukin tuntui valmentaja Eliakselle asiasta puhuvan. 


Jäin siis oman treenini jälkeen salille vielä rullailemaanja lukemaan kirjaa. Kuuntelin sivusta keskustelua ja mieleeni jäi erityisesti coachin sanat:  "Silloin, kun tuutte tänne ja näätte, että seinällä lukee "chinup", sun pitäis olla vielä enemmän jee, nyt tehdään se! Mulla on tässä enemmän potentiaalia kehittyä!" (kuin niissä jutuissa, jotka jo osaan paremmin)

Instagram media ptlindabarhoumi - Kova työ palkitaan. Aina. ☺ Elämäni kolmannet leuanvedot lisäpainoilla. #gym #gymlife #chinups #weightedchinups #leuanveto #prkellosoi #innostu #hallussa #joo


Ihastuin ehottomasti tähän ajattelutapaan ja aion todellakin sitä jatkossa vaalia. Tärkeä muistutus tähän hetkeen, maanantaihin ja tähän koko viikkoon. <3

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti